headerimg
justitia

Recht op recht?

Behoefte aan een ervaren klankbord en juridisch maatwerk?

Bij Wolf Legal bent u op de juiste plek. Wij stellen onze advocaten graag kort aan u voor:

 

Mr. drs. Anne Fenijn heeft Nederlands staats- en bestuursrecht en kunstgeschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Leiden. Zij heeft jarenlang in de commerciële advocatuur gewerkt en vervolgens als advocaat bij de Provincie Zeeland en Delta Netwerkbedrijf B.V. In haar praktijk houdt zij zich als advocaat vooral bezig met het adviseren van (energie)bedrijven en overheden, zowel op het gebied van het energierecht, als het bestuurs-, contracten- en arbeidsrecht. Meer over Anne Fenijn vindt u op Linkedin

Contactgegevens: bel Anne Fenijn op 06-15967537 of stuur een e-mail naar: fenijn@wolflegal.nl

 

Mr. drs. Mike Wolf, afgestudeerd in Nederlands civiel recht en Slavische taal- & letterkunde aan de Universiteit Leiden, beschikt over jarenlange ervaring als advocaat en adviseur van bedrijven en overheden. Hij is vooral betrokken bij fusies & overnames, alsmede bij zaken op het gebied van het vennootschapsrecht, contractenrecht en aansprakelijkheidsrecht. Zijn ervaring heeft Mike Wolf opgedaan in uiteenlopende bedrijfstakken zoals staal, chemie, bouw, (kern)energie, telecom, gezondheidszorg, bank- en verzekeringswezen, handel en transport, recreatie, horeca, toerisme, land- en tuinbouw, dienstverlening en vrije beroepen. Meer over Mike Wolf vindt u op Linkedin.

Contactgegevens: bel Mike Wolf op 06-22400911 of stuur een e-mail naar: wolf@wolflegal.nl

 

Onderscheidend!

Onze werkwijze kenmerkt zich door bereikbaarheid, een praktische aanpak en een scherpe prijs voor uitstekende kwaliteit. Maar dat hoort u overal. Daarom verder geen reclamepraat, maar het advies om eens contact met ons op te nemen en kennis te maken. Dan kunt u het verschil met andere juridische dienstverleners zelf ervaren. En dan mag u er natuurlijk ook zelf over oordelen.

Samenwerking

Wanneer expertise van andere dienstverleners vereist is, maken wij gebruik van ons uitgebreide netwerk. Wij werken onder meer graag samen met Van Reybrouck - Accountants & Tax Consultants te Brussel en Brugge.

Algemene voorwaarden

Op alle door ons te leveren diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden kunt u hier downloaden